Recordbedrag opgehaald voor Sophia Kinderziekenhuis

Rondom de wedstrijd Feyenoord – Willem II is afgelopen zondag €36.575,- opgehaald voor het Sophia Kinderziekenhuis. Daarmee werd het record van vorig jaar met een kleine tweeduizend euro verbroken. Feyenoord en het Sophia Kinderziekenhuis bedanken alle supporters die een bijdrage hebben geleverd voor hun steun!

Het prachtige bedrag werd via diverse acties bijeengebracht. Veel supporters leverden een bijdrage via een van de vele collectebussen rondom het stadion of door een extra bedrag te pinnen bij de muntenverkoop. Ook de spelers van Feyenoord 1 doneerden een bedrag, terwijl in het Maasgebouw loten werden verkocht waarmee door de spelers gesigneerde en beschikbaar gestelde items gewonnen konden worden.

Bestemming opbrengst
De opbrengst is bestemd voor Sophia TV. Een grote groep vrijwilligers maakt samen met enkele vaste krachten gemiddeld vier keer per week live radio- en televisie-uitzendingen met en voor de kinderen. Deze uitzendingen gaan over alles behalve ziek zijn. Geregeld komen er prominente gasten langs in de studio. De cheque zal later dit seizoen officieel worden overhandigd tijdens het jaarlijkse bezoek van de Feyenoord-selectie aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Reportage Feyenoord TV
Feyenoord TV maakte een reportage van de activiteiten rondom Feyenoord – Willem II, waarbij honderden kinderen uit het kinderziekenhuis te gast waren in De Kuip. Bekijk de reportage hieronder in de videospeler. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×