Schrijf je in voor de Feyenoord FIFA14 Battle!

Na een geslaagde eerste editie van de Feyenoord FIFA13 Battle is op zaterdag 26 oktober 2013 De Kuip het decor voor een nieuwe editie; de Feyenoord FIFA14 Battle. De ‘Battle’ is een strijd tussen 160 jonge Feyenoord-supporters in de leeftijd van 13 tot en met 23 op de PlayStation. Deze strijd zal gehouden worden in De Kuip en uiteindelijk kan één Feyenoorder zich uitroepen tot de winnaar van de Feyenoord FIFA14 Battle. Deelnemen is alleen mogelijk voor seizoenkaarthouders.

Klik hier om je in te schrijven voor de Feyenoord FIFA14 Battle.

‘Als Feyenoord zijn we erg blij dat we deze maatschappelijke samenwerking met EA Sports en Sony PlayStation kunnen voortzetten. Vorig jaar hebben we gezien hoe leuk supporters dit evenement vonden en daarom is er ook voor gekozen het aantal deelnemers te verdubbelen naar 160 gamers.’ aldus Davey Visser, Fancoach bij Feyenoord.

De Feyenoord FIFA14 Battle is een activiteit georganiseerd vanuit het Fancoachproject. Het coachen van een fan is de essentie van dit project, met als doel om jongeren op het juiste pad te brengen of te houden. Door een luisterend oor te bieden, zich in te leven in de denk- en gedragspatronen van de jonge fans en oog te hebben voor zijn of haar situatie kan de Fancoach hulp bieden in bepaalde situaties.

Feyenoord Fancoach is een van de projecten waarmee Feyenoord de samenleving op een positieve manier probeert te beïnvloeden. Kijk voor meer informatie over Feyenoord in de Samenleving op www.feyenoord.nl/mvo

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×