Selectie Feyenoord Oldstars krijgt vorm

Feyenoord gaat in het seizoen 2016-2017 van start met Feyenoord OldStars, een groep van spelers vanaf 55 jaar die via ‘Walking Football’ (wandelend voetballen) wekelijks in beweging komt bij voetbalvereniging DRL. Na de aankondiging van dit initiatief hebben diverse spelers zich aangemeld. De selectie krijgt dus vorm, maar er is nog altijd ruimte voor een aantal enthousiaste voetballers.

Feyenoord OldStars zal wekelijks op woensdagochtend trainen onder begeleiding van (een trainer van) Feyenoord. Gedurende het seizoen zullen er wedstrijden en toernooien gespeeld worden tegen OldStars van andere betaald voetbalorganisaties. Als speler van Feyenoord OldStars ben je tevens een waardig ambassadeur van onze club en beschikbaar om je maatschappelijk in te zetten voor Feyenoord.

Aanmelden

Aanmelden voor Feyenoord OldStars kan via www.feyenoord.nl/OldStars. De minimumleeftijd is 55 jaar. Feyenoord heeft inmiddels de eerste intakes achter de rug met een selecte groep seizoenkaarthouders woonachtig in de directe omgeving van De Kuip. 

Feyenoord OldStars gaat officieel van start per 1 juli 2016. Voor deze periode worden er intakegesprekken gevoerd met potentiële teamleden. Na de selectieprocedure zal er nog een gezondheidstest worden afgenomen, om medische risico’s zo veel als mogelijk uit te sluiten. Deze test maakt onderdeel uit van de selectieprocedure en is erg van invloed op de mogelijke deelname. Het seizoen van OldStars loopt parallel aan het voetbalseizoen 2016-2017.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×