Spanning neemt toe in Feyenoord Street League

Veel regen, een klein beetje zon en heel veel spanning. Dat waren de ingrediënten voor de achtste speelronde van de Feyenoord Street League. Nu het einde van de competitie in zicht is, proberen alle teams punten bij elkaar te sprokkelen om zich te plaatsen voor de kruisfinales tijdens de Finaledag. De Rotterdam Zuidjes lieten dure punten liggen, want zij meldden zich te laat af voor de wedstrijd tegen FC Rotterdam. Dat team kreeg daarom de punten en trainde vervolgens onder toeziend oog van enkele belangstellenden in het eigen stadion.

In speelronde acht ging nog één andere wedstrijd niet door, vanwege ziekte van een aantal kinderen. Tijdens de duels die wél gespeeld werden, werd flink gestreden om de punten. Het vele publiek, waaronder opnieuw heel veel ouders, zag dat de verschillende teams er alles aan deden om te winnen.

Dit deden de teams met het oog op de Finaledag op woensdag 11 mei. Tijdens die dag spelen de vijf poulewinnaars en de drie beste nummers twee in de kruisfinales tegen elkaar om uit te maken wie de winnaar wordt van de Feyenoord Street League 2015-2016. Voor de Finaledag wordt er nog één speelronde afgewerkt, op zondag 1 mei. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×