Street League-teams klaar voor Finaledag

De reguliere competitie zit erop voor de Feyenoord Street League-deelnemers. Afgelopen zondag kwamen de teams in actie tijdens de negende en laatste wedstrijddag van dit seizoen, waarop leuke, sportieve wedstrijden werden gespeeld.

In totaal namen bijna 300 kinderen uit de bovenbouw van de basisschool, verdeeld over 36 teams, het een seizoen lang op achttien verschillende trapveldjes in en om Rotterdam tegen elkaar op. Alle wedstrijden stonden in het teken van de Finaledag, die nu echt voor de deur staat.

De Finaledag wordt op woensdag 30 mei gehouden tussen 13:55 en 17:30 uur bij Binnenrotte Rotterdam (voor de Markthal). Elk team speelt dan de allerlaatste wedstrijd van dit seizoen. Op de Finaledag wordt ook bekend welk team zich tot winnaar van dit seizoen van de Feyenoord Street League mag kronen op basis van sportieve prestaties op én naast het veld.

Er wordt op de Finaledag overigens niet alleen gevoetbald. Zo kun je op de foto met de gouden KNVB Beker, is het mogelijk om het in een FIFA-battle op te nemen tegen een eSporter van Feyenoord, kun je een kijkje nemen in de spelersbus, is er een dribbelparcours, een pannaveld en kun je je eigen schotkracht meten!

Zien wij jou komende woensdag ook? Of ben je nog niet overtuigd? Check dan nog snel even de laatste reportage van Street League TV in de videospeler!

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×