Street League-teams klaargestoomd voor tweede seizoenshelft

Een groot aantal deelnemers aan de Feyenoord Street League heeft zich dinsdag voorbereid op de tweede seizoenshelft, die komend weekend van start gaat. Tijdens een trainingskamp in het Zuiderpark, dat gehouden werd in samenwerking met Thuis Op Straat, beleefden ze een zeer sportieve middag.

Na een winterstop van zo’n twee maanden werden in het Zuiderpark conditioneel flink aan de conditie gewerkt. Naast een voetbaltoernooi deden de jongens en meisjes mee aan een sportprogramma (bestaande uit handbal, basketbal, bootcamprun, trefbal en een samenwerkingsopdracht). Ook stond een Wipe Out op het programma, waarbij de deelnemers veel lol maakten tijdens het slingerbal, lasergamen, touwtrekken, zaklopen, de 1 kilometerrun en op de stormbaan.

Ondanks de kou toonden de Street League-spelers tijdens alle oefeningen veel inzet en enthousiasme. Waarbij de onderlinge samenwerking, sportiviteit en normen en waarden uiteraard niet uit het oog werden verloren.

Na afloop van de dag keerden ze dan ook moe maar voldaan huiswaarts. Lang hoeven de deelnemers niet te wachten op een volgende activiteit, want aanstaande vrijdag 3 maart vindt in het Topsportcentrum het bekertoernooi van de Feyenoord Street League plaats. Twee dagen dáárna is het al weer tijd voor de eerste speelronde van de competitie na de winterstop.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×