Strijd om koppositie in Feijenoord

Terwijl de teams uit de deelgemeenten Charlois en IJsselmonde waren vrijgesteld, speelden de teams uit deelgemeente Feijenoord op een regenachtige competitiedag gewoon door. Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden.

Het team van Feyenoord Bikkels verdedigde hun koppositie tegen het naderende FC Boys. Zoals we gewend zijn van de Bikkels lag het speelveld er weer op en top bij en waren de nodige versnaperingen voor tijdens de rust goed geregeld, klasse! De derby werd onder zware weersomstandigheden gespeeld. Voor de toegestroomde toeschouwers een leuke pot voetbal die onder leiding stond van scheidsrechter Ronald. Uiteindelijk gingen de Feyenoord Bikkels beter om met hun kansen, ondanks de strijdlust van FC Boys. Met een overwinning van 12-4 verstevigden de Feyenoord Bikkels hun koppositie in de poule van deelgemeente Feijenoord.

De andere twee duels konden helaas niet gespeeld worden. FC Bloemhof 010 won hun wedstrijd reglementair met 5-0 vanwege het niet op komen dagen van het team van FC Real. Dit was de tweede keer dat het team van FC Real te weinig spelers had. Zonde jongens, laat je team niet in de steek! Ook het team van FC Afri verscheen slechte met drie spelers in het stadion van Bloemhof 3073. Gelukkig waren de spelers van Bloemhof 3073 zo sportief om er een vriendschappelijke wedstrijd van te maken. Zo werd er toch nog gevoetbald in de wijk Bloemhof.

Volgende week zondag 18 mei spelen alle teams weer een wedstrijd in de Feyenoord Street League. Veel succes!

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×