VIDEO: S.V. GIO geeft meer kinderen mooie toekomst dankzij Galadiner

De opbrengst van het Feyenoord Galadiner gaat ook dit jaar naar de Feyenoord Foundation, dat met de diverse projecten kinderen en jongeren een duwtje in de richting van een betere toekomst kan geven. Een van de projecten van de Foundation is S.V. GIO, de sport- en leerclub van Giovanni van Bronckhorst en zijn vrouw Marieke. Dankzij de opbrengst van het Galadiner van 2014 kon S.V. GIO het afgelopen jaar een tweede vestiging openen.

‘Hoe meer geld we kunnen genereren, hoe meer kinderen we kunnen helpen aan een mooiere toekomst. Ik ben dan ook erg blij dat we dankzij het geld en de steun van bedrijven een tweede S.V. GIO hebben kunnen openen’, zegt Giovanni van Bronckhorst. 

Bekijk hieronder de video, waarin Van Bronckhorst meer vertelt over de tweede vestiging van S.V. GIO en wat hij daarmee kan betekenen voor de maatschappij. 

Feyenoord Galadiner 2015

S.V. GIO is ook dit jaar een van de projecten waar de Feyenoord Foundation de opbrengst van het Feyenoord Galadiner aan zal besteden. Het Galadiner vind plaats op donderdag 2 juli en net als vorig jaar is het veld van De Kuip het decor voor dit prachtige evenement. De gasten betreden de grasmat op unieke wijze: over de rode loper en via de spelerstunnel. Het diner en de veiling zullen opnieuw plaatsvinden in een prachtige tent op de middenstip. Zowel ervoor als erna is er voldoende tijd en ruimte om te borrelen en te netwerken. 

Wilt u een gezellige avond hebben én de prachtige projecten van de Feyenoord Foundation steunen? Reserveer dan snel een tafel voor het Feyenoord Galadiner via www.feyenoord.nl/galadiner!

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×