Talenttraining in de Wijk voor meisjes succesvol afgesloten

De Talentttrainingen in de Wijk voor meisjes in de gebieden IJsselmonde, Charlois en Barendrecht zijn afgelopen week tot een einde gekomen. Op woensdag werd de laatste training verzorgd door Mike Obiku. Vrijdag namen de teams deel aan het Ladies Streetsoccer Tournament op Sportplaza Zuiderpark.

De Talenttrainingen werden georganiseerd in samenwerking met partners uit de wijk, te weten Pit010, Thuis Op Straat en Buurtsportcoach Barendrecht. Alle deelneemsters tekenden voorafgaand aan de eerste training een contract, waarin onder meer stond opgenomen dat ze elke training op tijd zullen komen en dat ze goed met elkaar zullen samenwerken. Nadat zij afgelopen vrijdag deel hebben genomen aan het voetbaltoernooi speciaal voor meiden, zal Feyenoord later deze week alle deelneemsters van een deelnamecertificaat voorzien.

Tijdens het Ladies Streetsoccer Tournament, waaraan in totaal bijna 30 teams meededen, wist de groep meisjes uit Barendrecht het toernooi in hun leeftijdscategorie te winnen. Zij keerden vrijdagmiddag huiswaarts met een medaille om de nek en een fraaie prijzenbeker. Het team mag bovendien deelnemen aan de landelijke finales van Straatvoetbal Bond Nederland en wordt door Feyenoord uitgenodigd een wedstrijd te komen bezoeken in het nieuwe seizoen.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×