Teambegeleiders leren bij op Varkenoord

Op jeugdcomplex Varkenoord is woensdagavond een bijeenkomst geweest voor teambegeleiders uit IJsselmonde, Charlois en Feijenoord. De begeleiders van de Feyenoord Street League teams konden een training bijwonen van Glenn van der Kraan, die dit seizoen de O/10 onder zijn hoede heeft. Deze Masterclass werd afgesloten in het kantoorgebouw op Varkenoord.

Tijdens de training konden de teambegeleiders een echte Feyenoord-trainer aan het werk zien. Vele begeleiders waren zichtbaar onder de indruk van het niveau van de jonge talenten. De jongens die werden getraind zijn van dezelfde leeftijd als de jongens waar de begeleiders van de FSL mee werken.
Na afloop van de training verruilde het gezelschap het veld voor het warme kantoorgebouw. Hier ontvingen zij bij aankomst een petje voor het bekende spel ‘’Petje op of petje af’’. Voorafgaand aan de stellingen werd Glenn van der Kraan geïnterviewd. Hierbij vertelde hij over zijn achtergrond en hoe hij uiteindelijk trainer van Feyenoord Academy is geworden. De stellingen zorgden voor veel nieuwe inzichten bij de teambegeleiders en leidde enkele tot leuke discussies.

Tot slot ontvingen de teambegeleiders een certificaat voor deelname. In de stand kunnen de teambegeleiders de 10 punten terugvinden die zij hebben verdiend door aanwezig te zijn tijdens de Masterclass. Namens de Feyenoord Street League kijken wij terug op een gezellige en leerzame avond.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×