Terugblik Feyenoord Street League 2014

Het jaar 2014 behoort inmiddels tot het verleden, de Feyenoord Street League wil hier graag op terugblikken. De straatvoetbalcompetitie, die gericht is op de sociale ontwikkeling en maatschappelijke bijdragen van de deelnemers, kan positief terugkijken op de eerste seizoenshelft.

‘Respect voor het verleden met het vizier op de toekomst’. Op die manier kijkt de Feyenoord Street League graag terug op de eerste seizoenshelft. Er zijn in totaal 30 buurtbijdrages georganiseerd, verdeeld over de 24 deelnemende teams. Ook zijn er buurtsponsoren aangetrokken door een groot aantal teams. Denk bijvoorbeeld aan de spelersbus van R-Newt en de paraplu’s van FC Sportdorp. Zo kunnen we nog wel even doorgaan, er zijn in totaal namelijk 31 buurtsponsors verbonden aan de Street League teams. Dit zijn cijfers waar de deelnemers en hun teambegeleiders trots op mogen zijn!

De Feyenoord Street League wil alle betrokkenen van 2014 bedanken voor dit mooie jaar. De organisatie kijkt met veel enthousiasme uit naar de tweede seizoenshelft, die ongetwijfeld voor een spannende competitie zal zorgen!

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×