Theatervoorstelling over 110 jaar Feyenoord

Over precies 110 dagen bestaat Feyenoord 110 jaar. De club, opgericht op 19 juli 1908, laat dat jubileum uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan en komt onder meer met een theatervoorstelling over de rijke historie. Ook is er afgetrapt met het leefstijlcoachingtraject ‘Fitter met Feyenoord’, waarin 39 Feyenoord-supporters in 110 dagen werken aan een gezondere en verantwoorde leefstijl.

Theatershow Feyenoord 110 jaar
Met de twee uur durende theatershow ‘Feyenoord 110 jaar’ maak je in één avond een reis door de rijke, 110-jarige geschiedenis van Feyenoord. De voorstelling vindt plaats in het Oude Luxor Theater en blikt aan de hand van spraakmakende verhalen en anekdotes van clubiconen terug op de hoogtepunten uit de clubhistorie. De première is op de dag van het 110-jarig bestaan: donderdag 19 juli 2018. Ook op vrijdag 7 en zaterdag 8 september is de theatershow te bezoeken.

Kaarten voor deze drie shows gaan vanaf komende dinsdag 13:00 uur in de verkoop. Iedere Feyenoord-supporter die een avond vol rood-witte nostalgie wil beleven, kan vanaf dat moment vier kaarten per persoon aanschaffen. Een deel van de opbrengsten van de theatershows gaat naar de Feyenoord Foundation. Voor meer informatie over de kaartverkoop kun je terecht op www.feyenoord.nl/luxor. Seizoenkaarthouders en Legioen-leden ontvangen per mail een kortingscode.

In 110 dagen Fitter met Feyenoord
Via ‘Fitter met Feyenoord’ krijgen 39 Feyenoord-supporters (mannen en vrouwen uit de omgeving van Rotterdam in de leeftijdscategorie 30-55 jaar) de mogelijkheid om in 110 dagen fitter te worden én een gezondere en meer energieke leefstijl te krijgen. ‘Fitter met Feyenoord’ is een leefstijlcoachingtraject, waarin een gezonde en verantwoorde leefstijl wordt gestimuleerd.

Gedurende het traject volgen de deelnemers elke donderdagavond een sportieve en uitdagende activiteit of een leerzame workshop, die worden gegeven in samenwerking met het Erasmus-MC, Feyenoord Academy en Flexisport. De activiteiten vinden plaats in en rondom De Kuip. De 39 deelnemers hebben afgelopen donderdag een aftrapbijeenkomst gehad in het stadion en komende donderdag staat de eerste bootcamp al op het programma.

‘Fitter met Feyenoord’ eindigt op donderdag 19 juli 2018, de dag waarop Feyenoord haar jubileum viert en de deelnemers van het traject hopelijk kunnen vieren dat zij hun doelstellingen hebben behaald.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×