Tweede editie Feyenoord Foundation FunRun op woensdag 24 mei

Feyenoord organiseert op woensdag 24 mei 2017 voor de tweede keer de Feyenoord Foundation FunRun. Tijdens dit hardloopevenement lopen de deelnemers langs, door en in De Kuip om geld in te zamelen voor de goede doelen: het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. Vorig jaar werd ruim 45.000 euro opgehaald door de drieduizend mensen die deelnamen aan de eerste editie.

De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor iedereen: van jong tot oud en voor zowel getrainde als minder getrainde hardlopers. Er zijn parcoursen uitgestippeld met verschillende afstanden: 800 meter, 1.500 meter, 5 kilometer en 10 kilometer. Ieder parcours loopt door De Kuip en brengt de deelnemers op bijzondere plekken waar normaal gesproken alleen de spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld.

Bij de 5 en 10 kilometer voert de route de hardlopers ook over Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord. Voor bedrijven is het mogelijk om deel te nemen aan de zogeheten BusinessRun, terwijl er ook speciale Runs zijn voor Kameraadjes, scholen en families.

Meer informatie over dit unieke hardloopevenement is te vinden op www.feyenoord.nl/funrun. Hier kunnen deelnemers ook hun eigen donatiepagina aanmaken, waarmee ze geld kunnen inzamelen voor het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×