Uitblinkende fondsenwervers FunRun genieten van benefietwedstrijd

Een groep van zo’n vijftig deelnemers en vrijwilligers van de Feyenoord Foundation FunRun heeft donderdagavond genoten van de ‘Benefietwedstrijd voor het leven’ tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam. Het gezelschap was uitgenodigd door de Feyenoord Foundation, omdat zij zich in de afgelopen periode hard hebben ingezet voor de FunRun, die op woensdag 25 mei wordt gehouden in De Kuip.

De Feyenoord Foundation beloonde 37 fondsenwervers die voor 1 maart meer dan € 100,- hadden weten te werven via zijn of haar persoonlijke Feyenoord-donatiepagina. Ook enkele ‘supervrijwilligers’, die zich de afgelopen periode inspanden voor het evenement, mochten als beloning de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta bekijken.

Feyenoord organiseert op woensdag 25 mei 2016 de Feyenoord Foundation FunRun: het leukste hardloopevenement voor het goede doel. Tijdens dit evenement loop je langs, door en in het mooiste stadion van Nederland: De Kuip. Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. Meer informatie vind je op www.feyenoord.nl/funrun

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×