Veel regen tijdens speelronde 11

De spelers van de Feyenoord Street League sliepen allemaal een uur minder, in verband met de klok die een uur vooruit ging. De zogenaamde ‘zomertijd’. Daar was echter niks van te merken, aangezien het de gehele dag regende. Maar dit betekende niet dat de wedstrijden niet door konden gaan.

Op een aantal velden was het moeilijk spelen, aangezien de stenen veldjes glad werden door de regen. Hierdoor werd er op een aantal plekken geïmproviseerd, bijvoorbeeld bij FC All Stars tegen de Street Boys. Deze wedstrijd werd in het parkje naast speeltuin Pascal gespeeld. Een aantal pionnen als doelpalen en spelen maar, het is tenslotte Street League. Namens deze twee teams wil de Feyenoord Street League speeltuin Pascal bedanken voor het opvangen van de spelers tijdens deze regenachtige dag.

Ook bij de andere teams werd er fanatiek gespeeld en mocht de regen de pret niet drukken. De Feyenoord Street League wil alle deelnemers die er waren een groot compliment geven. Het is een gemakkelijke keuze om thuis te blijven met slecht weer, maar de gemakkelijke weg is niet altijd de richting naar succes!

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×