Video: Feyenoord en United trekken samen op in de wijk

In aanloop naar de wedstrijd Manchester United – Feyenoord trokken beide clubs afgelopen dagen samen op tijdens verschillende activiteiten in de wijken en op scholen in en rond Manchester.

Feyenoord wil met de samenwerking met Manchester United laten zien dat sportieve tegenstanders ook gezamenlijke belangen hebben en daarnaast voor een positief geluid zorgen rond Europese wedstrijden.

Medewerkers van Feyenoord verzorgden in het kader van de samenwerking onder meer clinics op Stretford High School en in Salford, een buurt die te vergelijken is met Rotterdam-Zuid. ‘Er zijn veel overeenkomsten tussen onze manier van werken en die van Manchester United, maar ook veel verschillen,’ zegt Ferdi Claessen, een van de trainers van Feyenoord. ‘Dat is heel erg leerzaam. In aanloop naar de onderlinge wedstrijd is dit een mooi moment om beide werelden samen te laten komen.’

Bekijk in de videospeler de reportage die Feyenoord TV maakte van de samenwerking op maatschappelijk gebied tussen Feyenoord en Manchester United.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×