VIDEO: meer deelnemers Street League dankzij opbrengst Galadiner

Tijdens het Feyenoord Galadiner van 2014 werd een kleine 185.000 euro opgehaald, dat mede ten goede kwam aan de Feyenoord Foundation. Een van de projecten van die stichting is de Feyenoord Street League, dat dankzij de opbrengst van het Galadiner het aantal deelnemers flink kon uitbreiden.

De Feyenoord Street League is een spannende straatvoetbalcompetitie, waarin sportiviteit, gezond eten en goed gedrag belangrijker zijn dan winnen. Meer weten over de Feyenoord Street League en wat er is bereikt met de Galadiner-opbrengst van vorig jaar? Bekijk de video hieronder!

Feyenoord Galadiner 2015

Het Galadiner vind dit jaar plaats op donderdag 2 juli. Net als vorig jaar is het veld van De Kuip het decor voor dit prachtige evenement. U betreedt de grasmat op unieke wijze: over de rode loper en via de spelerstunnel. Het diner en de veiling zullen opnieuw plaatsvinden in een prachtige tent op de middenstip. Zowel ervoor als erna is er voldoende tijd en ruimte om te borrelen en te netwerken. 

Wilt u een gezellige avond hebben én de prachtige projecten van de Feyenoord Foundation steunen? Reserveer dan snel een tafel voor het Feyenoord Galadiner via www.feyenoord.nl/galadiner

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×