Winterstop voor de Feyenoord Street League

De eerste seizoenshelft van de Feyenoord Street League zit erop! Na vijf speelrondes gaan alle teams genieten van een welverdiende winterstop.

Spannend, leuk, leerzaam. Het was allemaal van toepassing op de eerste maanden van de straatvoetbalcompetitie. De eerste vijf speelronden leverden heel veel mooie wedstrijden op, waarin er goed en sportief werd gevoetbald. Ook buiten het veld deden de deelnemers mooie dingen, bijvoorbeeld door activiteiten te organiseren voor de mensen in de buurt. Daarmee werden ook nog eens extra punten verdiend voor het ‘Geen Woorden Maar Daden’-klassement.

Ben je benieuwd hoe het ervoor staat in de verschillende competities? Kijk in de menubalk hierboven onder ‘Competitie’ voor alle uitslagen en standen!

Nu het winterstop is, kun je als deelnemer aan de Feyenoord Street League even goed je rust nemen. Dit doen ook de spelers van Feyenoord 1, die na de wedstrijd tegen Vitesse twee weken vrij krijgen om goed uit te rusten van de drukke eerste seizoenshelft en zich voor te bereiden op het nieuwe jaar 2017.

Voor de Street League begint 2017 met een workshop op woensdag 18 januari. Deze vindt plaats in Pathé De Kuip. Klik voor meer informatie en vergeet je niet aan te melden!

Feyenoord wenst alle deelnemers aan de Feyenoord Street League en hun ouders/begeleiders prettige feestdagen. Tot volgend jaar! 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×