Zondag opnieuw inzameling kleding voor Oekraïne

De kledinginzamelingsactie – georganiseerd door Feyenoord en de Feyenoord Foundation in overleg en samenwerking met Shakthar Donetsk en haar foundation – krijgt rondom de thuiswedstrijd tegen Ajax een vervolg. Aanstaande zondag kunnen supporters opnieuw hun oude sportkleding doneren bij De Kuip.

Feyenoord startte afgelopen dinsdag een inzamelingsactie voor kinderen uit het oorlogsgebied in Oekraïne. Kleine en grote tassen met sportkleding werden dinsdag dankbaar in ontvangst genomen en in de container geplaatst. Rondom de uitwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk – dat vanwege de onrust in het gebied haar wedstrijden in Charkov speelt – wil Feyenoord de kleding overhandigen aan de kinderen die alle steun goed kunnen gebruiken.  

 De club roept supporters nogmaals op om sportkleding of Feyenoord-kleding te doneren. Denk hierbij aan tenues, trainingspakken, maar ook andere sportkleding die niet meer gedragen wordt maar kinderen in Oekraïne goed van pas komen. Supporters hebben aanstaande zondag de laatste mogelijkheid om bij De Kuip sportkleding te doneren. Wie iets wil doneren, kan dit doen aan de buitenzijde van het stadion, ter hoogte van poort 13 (oranje sector, rechts van het Maasgebouw). Daar staat een geel gekleurde container opgesteld waar Feyenoord-supporters van 12:00 uur tot uiterlijk 14:15 uur terecht kunnen.

Supporters die op woensdag 1 november de uitwedstrijd in Charkov bijwonen, kunnen bovendien kleding meenemen en ter plaatse overhandigen aan vertegenwoordigers van Shakhtar Donetsk Foundation. Meer informatie over tijdstip en de plaats van afgifte volgt in een later stadium.

Clinics
In Charkov zullen maatschappelijk trainers van Feyenoord samen met hun collega’s van Shakhtar bovendien een aantal trainingen verzorgen. Hiervoor worden kinderen uit Charkov uitgenodigd, maar vooral ook kinderen die samen met hun families zijn gevlucht uit hun vertrouwde woonomgeving. Shakhtar Donetsk zorgt er voor dat deze kinderen op dinsdag 31 oktober vanuit verschillende delen van het land naar Charkov worden gebracht om daar een leuke en leerzame middag te beleven.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×