Zonnige speelronde - Nieuws
Zonnige speelronde - Nieuws Feyenoord Rotterdam N.V. © 2019 Alle rechten voorbehouden
Zonnige speelronde - Nieuws
Zonnige speelronde - Nieuws Feyenoord Rotterdam N.V. © 2019 Alle rechten voorbehouden
Zonnige speelronde - Nieuws
+ 1
Zonnige speelronde - Nieuws Feyenoord Rotterdam N.V. © 2019 Alle rechten voorbehouden

Zonnige speelronde

Ook afgelopen weekend stonden de velden in IJsselmonde, Feijenoord en Charlois volop in het teken van de Feyenoord Street League. Het was een leuke voetbaldag met veel zon en daarom ook veel publiek. Lees hieronder de wedstrijdverslagen per competitie.

We beginnen in Feijenoord. Daar speelde Bloemhof 010 tegen de Feyenoord Bikkels. Bij rust stonden de Bikkels voor met 1-14 en die lijn trokken ze door in de tweede helft: 5-27. Het was een leuke sportieve wedstrijd! Verderop speelde FC Afri thuis tegen FC Rotterdam. Met een ruststand van 3-14 en een eindstand van 5-20 was FC Rotterdam duidelijk te sterk voor FC Afri. De jongens van FC Afri stelden zich sportief op en erkenden hun meerdere in de ‘Rotterdammers’. Het team van FC Real was gelukkig weer compleet en speelde hun voorlaatste wedstrijd tegen het team van FC Bloemhof 3073. Hoewel de teams op de ranglijst slechts één punt verschillen, was op het veld FC Bloemhof duidelijk de sterkere. Met een eindstand van 4-22 verlieten zij het veld.
 
Even verderop in IJsselmonde speelden twee teams uit de Beverwaard hun derby. FC Bivri speelde hun laatste thuiswedstrijd tegen de Bivri Bevers. Tijdens deze sportieve wedstrijd wist FC Bivri tijdens bij rust een 8-7 voorsprong te pakken. Na rust keerden de rollen zich om en werd het 13-20 voor de Bivri Bevers! 
 
De teams van FC Allstars en Lomba delen samen hun stadion en moesten beiden voor thuispubliek tegen elkaar aantreden. In de rust was het 2-6 en met een einduitslag van 3-15 wist FC Lomba deze wedstrijd heel verassend te winnen. De laatste wedstrijd in IJsselmonde was die tussen de Feyenoord League en Street Boys. Het werd een heftige strijd waarbij Feyenoord League de winst pakte en hun koppositie verstevigde.
 
Ook in deelgemeente Charlois werd op deze fraaie zondag weer gevoetbald. Hier stond de kraker tussen de nummers één en twee op het programma. Koploper Jeugdveld ging op bezoek bij FC Kameraden. De spelers waren fanatiek en in het begin golfde de wedstrijd op en neer. Met een ruststand van 4-0 was alles nog mogelijk maar de spelers van Jeugdveld lieten zich kennen en kregen twee gele kaarten voor onsportief gedrag. Met een eindstand van 10-0 wisten de Kameraden deze wedstrijd winnend af te sluiten. Zij nemen hiermee de koppositie in de poule van Charlois over van FC Jeugdveld. In het Zuiderpark speelde FC Sportplaza haar laatste thuiswedstrijd tegen The Panters. Het was een super spannende wedstrijd waar geen winnaar uit de strijd kwam. De wedstrijd bleef steken op een 4-4 eindstand. Op het Nachtegaalplein werd vandaag geen wedstrijd gespeeld vanwege een gebrek aan spelers bij FC Barca. Charlois Dreamteam heeft daarom deze wedstrijd reglementair met 5-0 gewonnen. 
 
Volgende week zondag zijn de laatste reguliere wedstrijden op de velden van Rotterdam-Zuid. We hopen jullie dan en aankomende woensdag te zien bij de workshop in Pathé de Kuip om 14.15 uur!
 
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×