Succesvolle Plaatsing

Succesvolle Plaatsing

Linsey vd Put en Martijn Schoenmaker zijn beiden kandidaten van Feyenoord Jobscorer die een positieve ontwikkeling hebben gemaakt afgelopen jaar. Linsey komt vanuit een sociaal isolement en heeft dankzij het project de draad weer op kunnen pakken.

Tijdens het project heeft zij diverse werkervaringen kunnen doen op verschillende afdelingen, waardoor zij goed in een juiste werkritme terecht kwam. Vanuit deze situatie hebben wij Linsey kunnen bemiddelen naar de arbeidsmarkt en is zij in oktober gestart aan een proefplaatsing bij Pathé de Kuip. Na twee maanden op proef gewerkt te hebben, wat erg positief verlopen is, is het haar gelukt om dit om te zetten in een arbeidsovereenkomst. Zij werkt momenteel als parttimer bij hen en kan weer langzaam aan haar sociale leven bouwen.

Martijn startte zijn traject bij Feyenoord als een erg onzekere jongen die niet goed wist wat hij wilde. Binnen het project hebben wij Martijn intensief begeleid op zaken als houden aan afspraken, doorzetten en geloven in zichzelf. Hij heeft een half jaar meegedraaid bij onze bedrijfskantine en lijkt zijn roeping gevonden te hebben. Martijn hebben wij via partners weten te bemiddelen bij een bedrijf dat verantwoordelijk is voor bedrijfscatering. Martijn werkt momenteel 4 dagen in de week op het stadhuis en verzorgt met een heel team de catering voor de mensen daar. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×